14 забавни постери кои вашите ѕидови посакуваат да ги имате

Од љубителите на мачки до оние кои си ги знаат приоритетите - сечиј вкус е задоволен.

Брутално искрени постери за начинот на кој технологијата влијае врз денешните деца

Погледнете дел од постерите на овој артист и размислете во колку од овие ситуации сте се нашле и вие самите...

Постојат 2 вида луѓе…

Проектот „Два вида луѓе“ е серија од креативни постери кои ги делат луѓето во 2 категории според нивните навики на јадење.
off

Одлични минималистички постери со познати цитати

Руми: Ти не си капка во океанот. Ти си цел океан во капка.

Рекреирале постери од филмови и ТВ серии за најава на нивната свадба

Кога Џошуа Ватсон и Рејчел Ватсон се вериле, сакале да направат интересна фотосесија за најава на нивната свадба.

Маестрално смислени билборди и рекламни постери

Визуелното е секогаш помоќно од напишаното, а за тоа говорат овие паметно смислени рекламни билборди и постери.

Минималистички приказ на филозофски концепти

Погледнете ги илустрации кои на едноставен и интересен начин ги претставуваат основните начела на детерминизмот, реализмот, нихилизмот и други филозофски учења.
Датум: 03 окт 2013
, Автор:

Книгата може да ја промени приказната на твојот живот

Постерите прикажуваат настани од животот на една личност и како животниот тек може да се промени благодарение на добра и поучна книга.

Одлично смислени маркетинг кампањи кои ќе ви го привлечат вниманието

Да се создаде паметна идеја за маркетинг кампања и да се реализира за да ги привлекува погледите на минувачите е вистинска уметност и воопшто не е лесна задача.

Женските гради како светски лидери

Главна цел на сите маркетинг кампањи е да бидат нешто досега невидено, интересно, забавно и да им остане во глава на луѓето. Токму тоа го постигнува оваа кампања.

Дел од 99-те проблеми на Џеј Зи

На фановите на раперот Џеј Зи, серијата смешни илустрации „99 Problems“ (99 проблеми) многу ќе им се допадне.
12