06 април 2014 | Кафе пауза

Дел од шармот на годинешниот Fashion Week во Скопје

Имавме можност да бидеме присутни на четвртиот ден од Модната недела во Скопје. Ви претставуваме дел од креациите.
Датум: 06 апр 2014
, Автор:

На какви СМС-пораки „паѓаат“ хороскопските знаци?

Дознајте што му се допаѓа на секој хороскопски знак кога е во прашање додворувањето преку пораки и успешно освојте ја вашата симпатија со порака на која таа нема да може да остане рамнодушна.
Датум: 06 апр 2014
, Автор:

5 делови на машкото тело кои жените ги обожаваат

За промена, интересно е да дознаеме на што најмногу „паѓаат“ жените кога станува збор за машкото тело.
Датум: 06 апр 2014
, Автор:
off

Одлични минималистички постери со познати цитати

Руми: Ти не си капка во океанот. Ти си цел океан во капка.

Страв од височини

Ние всушност, немаме проблем со стигнувањето до успехот. Ние имаме проблем со самиот успех.
Датум: 06 апр 2014
, Автор: