Мекдоналдс | Кафе пауза

Реклама на Мекдоналдс која ќе ве потсети дека треба да му дозволите на детето во вас да блесне овој Божиќ

Видеото го прикажува животот на една мајка, која се обидува да го разбуди божиќниот дух кај нејзиниот пораснат син, кој ја заборавил магијата на празниците.

Нов футуристички Мекдоналдс во Батуми

Погледнете ги фотографиите од досега најуникатниот дизаjн на Мекдоналдс.

Најздравиот помфрит од Мекдоналдс

За неколку минути можете да направите здрава закуска која вашите деца ќе ја обожаваат.

Најнеобичните ресторани на Мекдоналдс низ светот

Погледнете дел од најуникатни дизајни на најпознатиот ланец ресторани...

Првиот ресторан на „Мекдоналдс“ во светот

Најголемиот синџир на ресторани за брза храна „Мекдоналдс“, кој дневни опслужува околу 68 милиони луѓе од 119 земји низ светот, започнал со работа во 1940 година како сендвичара, водена од браќата Ричард и Марис Мекдоналд.

Рестораните на Мекдоналдс со нов футуристички изглед

Мекдоналдс го ангажирале Патрик Норге да им понуди ново архитектско решение за нивните ресторани во Франција.

Реклами на улица

Погледнете како изгледа герила маркетинг на дело на улиците низ светот.

Мекдоналс, 10 недели подоцна…

Морган Спарлок, режисерот и актерот во документарецот „Super Size Me“ кој е снимен за “придобивките“ од редовното конзумирање на производите на Мекдоналс, направил еден интересен експеримент.
Датум: 30 авг 2010
, Автор: