14 декември 2010 | Кафе пауза

Првиот филм снимен само од мачки!?

Со HD камери околу вратот, мачките си го документирале целиот свој стил на живеење во рок од 5 дена. Навистина уникатен поглед на тоа како една мачка го гледа и истражува светот околу неа.
Датум: 14 дек 2010
, Автор:

Стрелец и стрелец – љубовна комбинација

Шармот и харизмата кои ги поседуваат стрелците, ја прават нивната врска многу пријатна и симпатична, не само за нив самите, туку и за сите кои се во нивно друштво.
Датум: 14 дек 2010
, Автор:

5 начини вашето хоби да го претворите во бизнис

За некои тоа е целосното посветување на работата, а за други - некое хоби кое на животот му дава поинаква димензија и смисла за постоењето. Прочитајте 5 начини како хобито може да ви стане работа со полно работно време.

Реклами на улица

Погледнете како изгледа герила маркетинг на дело на улиците низ светот.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #12

Оваа слика на вашиот монитор ќе ви предизвикува возбуда и истовремено ќе ви дава енергија. Комбинација е од двете работи во кои најмногу уживате, прекрасното голо женско тело и кафето.
Датум: 14 дек 2010
, Автор: