13 април 2013 | Кафе пауза

Креативни цитати за храната

Низа интересни мисли во комбинација со креативни илустрации во чест на добрата храна.

Најбуцкастите детски обравчиња

Дали вие имавте буцкасти обравчиња како деца? :)
Датум: 13 апр 2013
, Автор:

5 нешта поради кои не добивате сè што сакате

Според британскиот психолог Ричард Вајсмен, 88% од нашите замисли не се остваруваат. Зошто?

Најнеобичните ресторани на Мекдоналдс низ светот

Погледнете дел од најуникатни дизајни на најпознатиот ланец ресторани...