криминалистика | Кафе пауза

ТВ серија: Слатка ко бонбона (Eye Candy)

ТВ серија за една хакерка која се обидува со своите вештини да ја најде нејзината исчезната сестра, додека истовремено се обидува да открие сериски убиец кој е опседнат со неа...

ТВ серија: Јас зомби (iZombie)

ТВ серија за студентка по медицина која ќе открие дека да се биде зомби има и позитивни страни...

ТВ серија: Засекогаш (Forever)

ТВ серија за човекот кој постојано се враќа од мртвите...

ТВ серија: Како да се извлечеш неказнет за убиство (How to Get Away with Murder)

ТВ серија за моќна адвокатка и нејзината вмешаност во едно мистериозно убиство...

ТВ серија: Легенди (Legends)

ТВ серија за мистериозниот живот на тајниот агент Мартин Один

Филм: Вероника Марс (Veronica Mars)

Лесна детективска приказна...

Филм: 3 дена за убиство (3 Days to Kill)

Би убиле ли за да го продолжите вашиот живот?

5 нови серии кои мора да почнете да ги гледате овој месец

Во 2014-та година нè очекуваат нови серии, кои нудат огромен потенцијал да бидат светски хитови. Одвојуваме пет од нив кои на прв поглед изгледаат фантастично и вреди да почнете да ги гледате.
Датум: 06 мар 2014
, Автор:

Филм: Американска измама (American Hustle)

Сите луѓе прават измами со цел да го пронајдат своето место на овој свет.

Филм: Волкот од Волстрит (The Wolf of Wall Street)

Филм инспириран од животот на брокерот Џордан Белфорт

Три филмски препораки за убав претпразничен викенд

Доколку овој претпразничен викенд, немате некои планови и сакате да го поминете во домашна атмосфера, овие три филмски препораки можат да ви го пополнат времето.

ТВ серија: Следбениците (The Following)

Брилијантен и шармантен сериски убиец, кој е затворен за своите злосторства, успева да создаде група на следбеници кои слепо го следат во секој чекор...