06 ноември 2014 | Кафе пауза

Каде се изгуби довербата и како да ја повратиме?

Довербата е најважен дел во меѓусебните односи на луѓето. Жално е што иако сме свесни за ова, довербата во односите меѓу луѓето е на толку климави нозе што секоја комуникација започнува со НЕдоверба.
Датум: 06 ное 2014
, Автор:

Домашна паста која ги сокрива подочниците

За среќа, покрај со шминка, подочниците можете многу едноставно и ефикасно да ги елиминирате со помош на евтина паста која можете да ја подготвите сами.
Датум: 06 ное 2014
, Автор:

12 познати личности кои прекинале со образованието, но успеале со труд

Погледнете кои познати личности успеале многу иако не завршиле со формалното образование.
Датум: 06 ное 2014
, Автор:

ТВ серија: Засекогаш (Forever)

ТВ серија за човекот кој постојано се враќа од мртвите...

Животни со прекрасни и величествени крзна

Погледнете ја оваа галерија од слики на животни со прекрасни крзна на кои би им позавиделе.
Датум: 06 ное 2014
, Автор:

13 опседнати куќи и хорор приказните кои стојат зад нив

Хорор, убиства и духови на одамна умрени луѓе чии гласови би ги слушнале кога би поминале покрај овие куќи. Благодарение на фотографот Сеф Лолес можеме да ѕирнеме во нивната внатрешност на безбедна далечина.

Започнува 4-тиот натпревар „Нордеус хакатон“ – направи видео игра за 24 часа

Компанијата „Нордеус“, која стои зад најпопуларната спортска онлајн-игра на светот „Top eleven - Be a football manager“, на 13 декември во Белград го организира 4-тиот по ред „Нордеус хакатон“ натпревар во брзо програмирање видео игри.
Датум: 06 ное 2014
, Автор: