07 март 2014 | Кафе пауза

Подароци за 8 Март со кои ќе ја направите среќна секоја жена

Без разлика дали една жена го празнува 8 Март или не, таа ќе биде среќна доколку партнерот ѝ приреди мало изненадување.
Датум: 07 мар 2014
, Автор:

Кинеска деветка: Нова секс-поза која ги излудува жените

Доколку ви здодеаја мисионерската и кучешката поза, ова е една егзотична секс-поза која може целосно да ви го освежи сексуалниот живот.
Датум: 07 мар 2014
, Автор:

Тест со оптички илузии: Колку лесно можете да бидете измамени?

Проверете колку лесно вашите очи и мозок можат да бидат измамени.
Датум: 07 мар 2014
, Автор:

Два основни видови карактери кои нè обликуваат како личности

Ова е едноставен, но корисен приказ на двата сосема спротивни карактерни особини кои нè обликуваат како личности.
Датум: 07 мар 2014
, Автор:

Филм: 3 дена за убиство (3 Days to Kill)

Би убиле ли за да го продолжите вашиот живот?

Како да откриете за што навистина ве бидува?

Дали некогаш сте се запрашале за што навистина ве бидува и која е работата што целосно ве исполнува? Доколку тоа е така, еве неколку едноставни совети кои веројатно ќе ви помогнат полесно да го пронајдете тоа што уживате да го правите.

Изгледот на популарните сајтови: некогаш и сега

Драстичната промена на веб-сајтовите сведочи за еволуцијата на веб-дизајнот и технологијата. Веруваме дека секој од вас барем еднаш во денот ги посетува овие 5 веб-сајтови, кои одлучивме да ви ги прикажеме во нивниот првобитен облик.
Датум: 07 мар 2014
, Автор:

Македонски афоризми полни со мудрост, хумор и иронија

Професорот ја спаси да не ја запише годината на квадрат. Влезе со неа во љубовен триаголник.
Датум: 07 мар 2014
, Автор: