концепт | Кафе пауза

Пирамидата на Дилтс: Концепт кој ќе ви помогне да сфатите што имате

Пирамидата на Дилтс е модел за лична промена која оди од едно ниво до друго. Овој принцип, доколку го разберете правилно, може засекогаш да ви го промени животот.

Оваа зоолошка градина во Кина ги става луѓето во кафез, додека животните слободно шетаат

Па, што вие мислите за овој концепт? Дали би сакале да ја посетите оваа необична зоолошка градина?

Трите зборови кои ја покажуваат основната рамка за начинот на кој се доживувате

Начинот на кој ги користите може да го детерминира вашиот животен патоказ.

Дизајнирајте ја пицата што сакате да ја нарачате

Брендот „Pizza Hut“ во соработка со „Chaotic Moon Studios“ направиле иновативна дигитална маса, на која секој буквално може да си ги нареди состојките на пицата што сака да ја нарача.
Датум: 04 мар 2014
, Автор:

Супер Тојота за страсните возачи

Тојота е позната по оние обични патнички автомобили кои се полни со одлична технологија, но не и по спортскиот дизајн на своите модели.

Целосна соба спакувана во една кутија

Засега овој изум останува само концепт, но во блиска иднина сигурно би го нашол своето место на пазарот.

Говорница претворена во јавен аквариум

Допир од природата во урбаната џунгла.

Совршена перница за заљубените парови кои не живеат заедно

Без разлика дали имате врска на далечина или едноставно сè уште не живеете заедно со вашиот партнер, сигурно она што најмногу ви недостасува е да знаете кога тој/таа ќе си легне во кревет и ќе потоне во длабок сон...

Идеалното решение за гушкање во кревет

Овој удобен душек е дело на Меди Моџтабави и е идеално решение за паровите кои сакаат да се гушкаат во кревет.

Ранец кој се трансформира во тротинет

Ранецот кој е доста простран и во кој може да се сместат многу работи, во неколку потези може да се трансформира во превозно средство со кое лесно ќе можете да ги одбегнете градските гужви...

Најинтелигентниот знак во светот

Компанијата „Breakfast NY“ која се занимава со создавање интересни дигитални решенија со кои се премостува јазот помеѓу реалниот и онлајн светот, направиле многу интересен концепт.