22 јули 2016 | Кафе пауза

Кажувајте им го ова на вашите деца и ќе посеете семе на среќни луѓе

Родителите, многу често, сакајќи да создадат квалитетни и паметни луѓе од своите деца, мислат дека кон нив треба да се поставуваат строго и да им даваат „наредби“.

Што ќе се случи ако го оставите телефонот и го почувствувате светот околу вас?

Многу често ни се случува да се занесеме во екраните на нашите паметни телефони или во компјутерите и да изгубиме контакт со реалноста која нè опкружува.

Каква куќа можете да си купите за 300.000 евра во различни делови од светот?

Многумина од нас се интересираат како живеат луѓето во останатите делови од светот.

Филм: Ѕвездени патеки: Од другата страна (Star Trek: Beyond)

Екипажот наидува на неистражени територии, каде што ќе запознаат моќни непријатели

Реченици кои секоја жена посакува да ги слушне

Што би сакале жените да чујат од нивните партнери?

Хороскопот открива: Кои се вашите најлоши особини?

Секој хороскопски знак го красат добри карактеристики, но мора да бидеме реални и да признаеме дека во нас се кријат и лоши особини.

Оваа зоолошка градина во Кина ги става луѓето во кафез, додека животните слободно шетаат

Па, што вие мислите за овој концепт? Дали би сакале да ја посетите оваа необична зоолошка градина?

Зошто тврдоглавата девојка ќе биде добра сопруга?

Тврдоглавите девојки се можеби најпривлечни за момците, иако тие тоа тешко го признаваат.

Како да бидете попаметни во ерата со премногу информации?

Искористете ги овие чекори и направете го полесно и поефикасно вашето пребарување на интернет!

15 причини поради кои не им се допаѓате на луѓето за кои наверојатно не сте ни свесни

Секој човек е различен и на секого не му одговараат истите луѓе, но постојат одредени начини на однесување кои едноставно не се прифатливи.

5 интересни факти за месечината кои веројатно не сте ги знаеле

Нил Армстронг го направил оној „мал чекор за човекот, но голем за човештвото“ и со тоа оставил отпечатоци од човечкиот вид во галаксијата.
12