Погледнете го ова момче кое тотално откачува на омилените песни додека се вози со мајка му во автомобил

Откако ќе го видите ова момче како ужива во музиката, воопшто нема да се мислите дали наредниот пат целосно да се препуштите на песната која целосно ве откачува.

4 начини да го подобрите односот со вашата мачка

Несомнено е дека мачките се емоционално нежни суштества.

7 знаци дека сте на работ да бидете изиграни

Доколку се сомневате дека нешто не е во ред, погледнете ги следниве 7 сигурни знаци дека некој си игра со вас...

Преслатки реакции на животни кои прв пат гледаат снег

Овие преслатки животни за прв пат гледаат снег и нивните реакции ќе ви ги стопат срцата.
Датум: 04 дек 2014
, Автор:

6 одлични алтернативни форми на медитација

Еве како оние кои не можат да медитираат можат да ги почувствуваат бенефициите од медитирањето.
Датум: 25 јул 2014
, Автор:

Сеќавања за детството и моментот кога пораснавме

„Не се сеќаваш на моментот кога порасна. Се случи една ноќ додека спиеше, помеѓу денот кога си игравме и денот кога никогаш повеќе не си игравме.“
Датум: 03 јул 2014
, Автор:

Смешни кучиња што весело си играат во снегот

И кучињата сакаат да уживаат во снегот исто како и вие.

Малиот буцко Акшат ќе ви го направи денот

Неговите спектакуларни потези ќе направат да зинете и да се фатите за образи. Тој има некое килце вишок, ама жилав е, жими мајка. :)
Датум: 22 јан 2014
, Автор:

Зошто никогаш не треба да престанете да бидете дете?

„Не престануваме да си играме затоа што старееме, старееме затоа што престануваме да си играме.“ – Џорџ Бернард Шо

Однесување кое ни беше дозволено како деца, но не и денес

Кога децата ги прават овие работи, тогаш е сосема ОК, но кога возрасен прави детски работи, тогаш е мора да е луд.

Мачка шизи на дабстеп

Ова маче знае да игра на дабстеп. Иако му треба помош за движењата, сепак изгледа како сосема да е внесен во изведбата и како воопшто да не му пречи изборот на музиката. :)
Датум: 26 авг 2013
, Автор:

Неверојатни танцувачки потези во изведба на американското шоу за таленти

Она што ќе го видите ќе ви ја спушти вилицата до под, исто како на членовите на жирито од America’s Got Talent.
Датум: 20 јун 2013
, Автор: