18 февруари 2019 | Кафе пауза

3-те хороскопски знаци коишто можат да ве измамат со нивната дволичност

Сите ние, без разлика дали признаваме или не, си имаме своја мрачна страна, лоши особини или некој недостаток.

Правете го она што и вашите родители го правеле и пуштете ги децата да си играат надвор

Важно е да му овозможите на вашето дете да минува што е можно повеќе време надвор.

Кога треба да пиете топла, а кога студена вода?

Секој знае за важноста од пиењето вода, но малкумина се свесни дека исто важна е и нејзината температура.

Стефанија Станковска споделува модни совети и трикови за развивање на вашиот Инстаграм профил

Погледнете ги нејзините одлични модни комбинации и прочитајте ги одличните совети што ги споделува.

Зошто татковците се многу посреќни од мајките?

Изгледа дека татковците се чувствуваат многу подобро во врска со родителството за разлика од мајките.

Истражување: Можете да учите додека спиете, но само во правилни услови

Наводно, во вистински услови, заспаниот човечки мозок е способен да научи нов вокабулар.

Кои бои ќе бидат хит оваа пролет?

Модната индустрија се движи во нова насока каде што храброста и светлите бои се доминантни.

Артист црта паметни и сатирични слики коишто предизвикуваат контроверзија

Гундуз е уметник од Азербејџан кој не се плаши да го сврти вниманието кон некои од најголемите проблеми во светот.

10 вистински приказни што објаснуваат зошто модерните жени не сакаат да стапат во брак

Денес сè помалку и помалку жени се одлучуваат да стапат во брак.

5 предизвикувачки загатки за оние коишто забележуваат детали

Фокусирајте се и обидете се да одговорите точно на што е можно повеќе прашања.