04 декември 2014 | Кафе пауза

Најчести митови за убавината и разубавувањето

Ги издвојуваме најчестите невистини кои некои од нас дури ги имаат прифатено како „светото писмо“.

Преслатки реакции на животни кои прв пат гледаат снег

Овие преслатки животни за прв пат гледаат снег и нивните реакции ќе ви ги стопат срцата.
Датум: 04 дек 2014
, Автор:
Што е проблемот со традиционалните семејни вредности?
off

Што е проблемот со традиционалните семејни вредности?

Проблемот е во тоа што можеби не се најдобриот избор.

10 цврсти верувања според кои живеат среќните луѓе

Сите трагаме по среќата и тоа чувство на исполнетост кое единствено ќе го најдеме ако веруваме дека можеме. А ако не веруваме, тогаш која е поентата?

ТВ серија: Девицата Џејн (Jane the Virgin)

Забавна и хумористична ТВ серија за една невина девојка која по грешка ќе биде вештачки оплодена...

Тест на личноста: Кои се вашите главни карактерни особини и животни вредности?

За да го направите тестот, најпрво треба да ја прочитате приказната.
Датум: 04 дек 2014
, Автор: