10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

Претпоставуваме дека стравот од темнината треба да се надмине некаде во периодот кога влегуваме во пубертет. Но, некои од нас никогаш не успеваат во тоа. Постојат нешта кои се премногу темни и сосема е во ред да посакате малку светлина во животот. Без разлика дали имате 6 или 60 години, секогаш постојат начини да ѝ се спротивставите на темнината. Погледнете 10 интересни предлози кои ви се потребни ако и сосема малку се плашите од темнината.

1. Спијте под мали, сјајни налепници кои треперат во темнина

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

2. Уживајте во топлиот сјај на најубавите човечки креации

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

3. Обесете пар од овие неонски ѕвезди, бидејќи ноќните светла се и за возрасни

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

4. Или гушнете ги овие перници кои сјаат како месечина

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

5. Направете ја модерна вашата тоалетна масичка со овие ламби од хималајска сол

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

6. Заспијте насмеани благодарение на овие слатки перници

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

7. Направете завеса од светилки над креветот

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

8. Покрај креветот ставете неколку неодоливи ламби

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

9. Или овие морничаво убави медузи кои светат во темнина

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

10. Внесете малку допир од соништата во вашата спална со овие свеќи без пламен.

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       


За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Поврзани содржини

Остави коментар