Идеи за вечера во Париз

Париз - градот на светлината, романтиката, љубовта и секако, храната. За вистински да го доживеете градот и француската кујна, разгледајте ги следниве прекрасни идеи за вечера во Париз.

Креативни и забавни начини да сервирате овошје

Љубителите на овошјето и оние кои сакаат да се занимаваат со декорации со храна, сигурно ќе уживаат во овие неколку идеи. Ќе ви помогнат да ја направите трпезата позабавна кога ќе чекате гости, а истовремено ова е и добра тактика да ги натерате децата да јадат овошје.
Датум: 22 јан 2014
, Автор:

Никогаш не треба да прашувате за…

Љубопитноста е дел од човековата природа, но има одредени прашања кои ја преминуваат границата на културното однесување и создаваат непријатност.

Книга: „Девојката со тетоважа на змеј“ – Стиг Ларсон

Мистерии, интриги, драма, мрачни семејни тајни, корупција и криминал... Сплет кој ќе ве заинтригира како ништо до сега...
Датум: 22 јан 2014
, Автор:

Малиот буцко Акшат ќе ви го направи денот

Неговите спектакуларни потези ќе направат да зинете и да се фатите за образи. Тој има некое килце вишок, ама жилав е, жими мајка. :)
Датум: 22 јан 2014
, Автор:

Сите деца не делат иста судбина

Тоа е добро познат факт, но откако ќе ги разгледате овие фотографии и прочитате приказните поврзани со нив, тоа и на сликовит начин ќе се вреже во вашата глава.

6 книги кои ќе ја ви зголемат самодовербата и ќе го сменат вашиот видик кон светот

Доколку сте љубители на книгите, а истовремено чувствувате пад на нивото на вашата самодоверба и потребна ви е помош за таа да се врати во форма, овие се вистинските книги кои треба да ги прочитате во моментот.
Датум: 22 јан 2014
, Автор: