Однесување кое ни беше дозволено како деца, но не и денес

Кога децата ги прават овие работи, тогаш е сосема ОК, но кога возрасен прави детски работи, тогаш е мора да е луд.

Грешки при нега на кожата во ладните денови кои морате да ги исправите

Штом дојдат есента и зимата, кожата почнува да го губи својот сјај и да станува сува и осетлива. Ова се неколку работи со кои несвесно ја оштетувате кожата.

Најубавите работи во животот се бесплатни

Некои работи во животот се бесплатни, а вредат повеќе од злато.

Што се промени кај фотографиите од одмор по појавата на паметните телефони?

Паметните телефони во голема мера го променија начинот на живеење и функционирање...

Емотивна приказна: татко со неизлечив рак ги испраќа двете немажени ќерки пред олтарот

Фред Еванс отсекогаш сакал да ги испрати неговите две ќерки пред олтарот на денот на нивната венчавка, но...

3 чекори до поголема самодоверба

Ниската самодоверба го уништува вашиот дух и не ви дозволува да се прифатите себеси онакви какви што сте. Кој е патот до поголема самодоверба?
Датум: 07 окт 2013
, Автор:

Фантастичните графити на еден италијански артист

Тој знае како паметно да ги вклопи површините на кои црта во својот графит, па така прозорците стануваат очи, цевките – усти и така натаму.

Како да разговарате со близок кој има проблем со прекумерна тежина?

Ако имате некого кој ви е близок и го/ја сакате, а има проблеми со прекумерната тежина, потребно е да поразговарате со него/неа за тоа.

Туторијал низ слика: ново ланче од стари копчиња

Бидете креативни и заштедете. Ова е туторијал низ слика со чија помош ќе си направите ново ланче без да трошите пари.
Датум: 07 окт 2013
, Автор:

5 начини да запалите оган со помош на вода

Во видеото се прикажани 5 начини како со помош на вода и неколку други помагала да запалите оган и да се стоплите.