25 јули 2014 | Кафе пауза

Филм: Робокап (Robocop)

Кој ја има контролата, човекот или машината?

4 огромни придобивки од престојот во странска земја

Животот во странска земја ќе ве направи похрабри, поиздржливи и несомнено ќе ве збогати со следниве непроценливи вештини, клучни за вашиот иден личен и професионален развој.

Забавни активности на Скијатос

Скијатос е релативно мал остров, но неговата извонредна местоположба и природните убавини го прават место погодно за цела низа забавни активности, буквално за сечиј вкус.
Датум: 25 јул 2014
, Автор:

6 одлични алтернативни форми на медитација

Еве како оние кои не можат да медитираат можат да ги почувствуваат бенефициите од медитирањето.
Датум: 25 јул 2014
, Автор:

Најслатките збрчкани кучиња кои некогаш ќе ги видите

Колку е едно кутре позбрчкано, толку е послатко. Тоа е факт.

Започнува голем награден конкурс „Еко совест на општеството“

Учество можат да земат сите новинари и фоторепортери кои ќе достават оригинално објавен новинарски текст поддржан со фотографии на темата, со кој ќе ја посочат, потенцираат и актуелизираат граѓанската и институционалната несовест и невнимание кон околината.
Датум: 25 јул 2014
, Автор: