Рецепт за млечен леб со леопардски шари

Француската пекарка Патриција Насименто решила да го сподели рецептот за овој необичен леб.

(6)-recept-za-mlechen-leb-so-leopardski-shari-kafepauza.mk

Едноставно направете топчиња тесто од две смеси, една чоколадна и една од ванила. Тестото од какао ставете го во фрижидер, а потоа свиткајте го во форма на цилиндар, завиткајте го во тестото од ванила и тоа е тоа. За поголемо уживање, лебот јадете го со Нутела.

(8)-recept-za-mlechen-leb-so-leopardski-shari-kafepauza.mk(0)-recept-za-mlechen-leb-so-leopardski-shari-kafepauza.mk (1)-recept-za-mlechen-leb-so-leopardski-shari-kafepauza.mk (2)-recept-za-mlechen-leb-so-leopardski-shari-kafepauza.mk (3)-recept-za-mlechen-leb-so-leopardski-shari-kafepauza.mk (4)-recept-za-mlechen-leb-so-leopardski-shari-kafepauza.mk (5)-recept-za-mlechen-leb-so-leopardski-shari-kafepauza.mk

За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Поврзани содржини

Остави коментар