Десктоп позадини | Кафе пауза - Part 4

Кафе-позадина за вашиот десктоп #67

„Ги оркестрирам моите утра во согласност со мелодијата на кафето.“ - Хари Матар
Датум: 07 мај 2012
, Автор:

Пролетна кафе-позадина за вашиот десктоп (#66)

„Напролет, дури и кафето мириса посилно. Препуштете им се на раздразнетите сетила.“
Датум: 09 апр 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #65

„Не постои подобар систем за комуникација на работа од кафе паузата.“
Датум: 05 мар 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #64

„Кафето е она кое ги прави политичарите помудри и им овозможува да гледаат со полузатворени очи.“
Датум: 27 фев 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #63

„Здраво, јас сум Симона и сум кафехоличар. Поминаа 38 секунди од мојата последна голтка.“
Датум: 16 јан 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #62

„Кафето, како и животот, треба да се конзумира голтка по голтка.“
Датум: 09 јан 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #61

„Црно како ѓавол, жешко како пеколот, чисто како ангел, слатко како љубов.“ - рецепт за кафе според францускиот дипломат Шарл Морис де Талеран
Датум: 26 дек 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #60

„Кафето не е само пијалак. Тоа е момент за уживање.“
Датум: 12 дек 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #59

„Добриот ден започнува со добро кафе. Доброто кафе почнува со добро зрно.“
Датум: 05 дек 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #58

„Tипичен ден во мојот живот: несоница во ноќта --> главоболка следниот ден --> кафе за да ја совладам главоболката --> несоница како резултат не премногу испиено кафе!“
Датум: 28 ное 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #57

Тој беше мојот шлаг, јас неговото кафе - кога нè сипавте заедно, станавме нешто. - Џозефин Бејкер.
Датум: 21 ное 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #56

Само една работа е сигурна за кафето... Каде и да се одгледува, продава, вари и консумира, таму ќе има жива дискусија, јаки размислувања и добра конверзација. - Марк Пендерграст
Датум: 14 ное 2011
, Автор: