Десктоп позадини | Кафе пауза - Part 9

Кафе-позадина за вашиот десктоп #7

Едноставна позадина, со скоро еднобојна површина од која мистично и изненадувачки ѕирка кафе мотив.
Датум: 02 ное 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #6

Зрна кафе, коцки шеќер и темна позадина која ќе ви дозволи едноставно лоцирање на иконите - одличен контраст кој совршено ќе „легне“ на вашата десктоп позадина оваа недела.
Датум: 26 окт 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #5

Јако кафе, само што сварено, сервирано во шолја од кафе-зрна. За оваа работна недела ви предлагаме јака стимулација со позадина која ќе ве одржува будни во текот на целиот ден.
Датум: 18 окт 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #4

Оваа недела, нашиот избор за десктоп позадина ќе им се допадне на љубителите на кафето кои преферираат овој магичен пијалак да го пијат во комбинација со малку млеко.
Датум: 11 окт 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #3

Нова работна недела, нови предизвици, нова потрага по инспирација. За сето ова, потребен е бистар ум и енергија. Не заборавајте да правите кафе пауза. Еве нешто што ќе ви помогне во тоа.
Датум: 04 окт 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #2

Започнете ја оваа недела со нова десктоп позадина која ќе ве потсеќа на свежиот мирис на кафето, а истовремено ќе го освежи и вашиот монитор.
Датум: 27 сеп 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #1

Земете шолја полна со овој магичен пијалак, сервирана на вашиот десктоп, колку пати сакате во текот на денот.
Датум: 24 сеп 2010
, Автор: