Десктоп позадини | Кафе пауза - Part 3

Кафе-позадина за вашиот десктоп #79

Сте забележале како кафето има различен шмек во зависност од шолјата во која го пиете? Имате ли ваша омилена шолја за кафе?
Датум: 28 јан 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #78

„На сите ни е потребно кафе за да го истуркаме денот. На некои повеќе отколку на други.“
Датум: 21 јан 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #77

„Попрво ќе го поднесувам кафето отколку да бидам неразумен.“ - Наполеон Бонапарта
Датум: 19 ное 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #76

Кафе и крофна, совршена слатко-горка комбинација за почеток на денот....
Датум: 12 ное 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #75

„Кафето има подобар вкус кога си со пријатели.“
Датум: 05 ное 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #74

„О, ти магична шолја кафе, носи ме низ сообраќајниот метеж, помогни ми да останам прибран во јавниот превоз и прости му на мојот работодавец, како што ми простуваш и мене. Амин.“
Датум: 29 окт 2012
, Автор:

Есенска кафе-позадина за вашиот десктоп #2

Есента е втората пролет кога секое ливче претставува цвет. На здравје кафе!
Датум: 22 окт 2012
, Автор:

Есенска кафе-позадина за вашиот десктоп

„Ниедна пролетна, ниту летна убавина може да има таква привлечност, каква што видов во едно есенско лице.“ - Џон Дон
Датум: 08 окт 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #71

„Има само еден маж кој секогаш можам да го препознам во темница - оној со кафе во рака. Но, не е изгледот она што го открива.“
Датум: 09 јул 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #70

„Не го сакам баш кафето, но не ми се допаѓа ниту кога заспивајќи си ја удирам главата од масата.“ - Брајан Андреас
Датум: 25 јун 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #69

„На секого му треба кафе. Се разликуваме само во начинот на кој ја држиме шолјата в рака.“
Датум: 18 јун 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #68

„Кафето е единствениот соговорник со кого можам да разговарам кога ќе станам од спиење.“
Датум: 11 јун 2012
, Автор: