26 декември 2011 | Кафе пауза

Фантастично тјуниран „Mercedes SLS AMG“

Откако во последно време ги тјунираа најновите модели на „Мерцедес“, од „Барбус“ велат дека имаат планови и за величествениот „Mercedes SLS AMG“...

Топ 10 научни откритија за 2011 година

Погледнете кои се најголемите научни откритија во 2011-та година според најпопуларните вести на National Geographic.

Прекрасна планинска викендичка

Овој навидум скромен простор од само 70 метри квадратни е максимално искористен, па иако од него е направена само една огромна соба, во неа се сместени голема кујна, дневен и трпезариски простор...

Автентични портрети на познатите нацртани на Ајпед

На уметникот Кајл Ламберт му е потребен само еден прст и Ајпед, за да нацрта автентични портрети на светските ѕвезди...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #61

„Црно како ѓавол, жешко како пеколот, чисто како ангел, слатко како љубов.“ - рецепт за кафе според францускиот дипломат Шарл Морис де Талеран
Датум: 26 дек 2011
, Автор: