Бугарска фолк верзија на музиката од „Супер Марио“

Тројца бугарски музичари на хармоника облечени во традиционална носија, во позадина селска идила и интересна фолк преработка.

Спортски модел од Порше Панамера

Овој модел на „Порше“ на пазарот треба да се појави во февруари идната година, а цената би изнесувала 90.500 фунти.

Вицови за мажите измислени од страна на жените

Зошто мажите се женат? За да не мора повеќе да го вовлекуваат стомакот...

7 начини да се справите со животните предизвици

Повеќето од нас имаат тешкотија да ги прифатат проблемите и да се справат со комплексните ситуации...

Камената куќа во Нов Зеланд

Таа се издига покрај новозеландското Божиќно дрво похутукава кое се протега спроти белата, песочна плажа. Во средишниот дел од дворот има прекрасен базен, простор за ручање и надворешен камин...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #58

„Tипичен ден во мојот живот: несоница во ноќта --> главоболка следниот ден --> кафе за да ја совладам главоболката --> несоница како резултат не премногу испиено кафе!“
Датум: 28 ное 2011
, Автор: