14 ноември 2011 | Кафе пауза

Ви го претставуваме Демиен Волтерс – човекот од гума

Скока од покриви, влегува низ прозорец од автомобил и излегува од другиот во еден потег, во скок си ја мести капата на главата...
Датум: 14 ное 2011
, Автор:

Скорпија и лав – пријателска комбинација

Помеѓу овие два знака не постојат обични разговори. Тие се способни секоја тема на разговор да ја претворат во жешка дебата, во која едниот навива „за“, а другиот „против“ и ќе трае сè додека...

Три прекрасни верзии на „Veyron Grand Sport“ од Бугати

Сите три верзии се направени со цел на клиентите да им се прикажат можностите на компанијата и да им се излезе во пресрет на нивните побарувања и желби.

Канцеларија во двор за оние кои работат од дома

Ако работите од дома и се борите да најдете баланс помеѓу приватниот и професионалниот живот, тогаш најверојатно ви треба ваква модерна мини-канцеларија, лоцирана во вашиот двор.

8 ефективни совети како да го започнете денот

Ова се неколку предлози на активности кои можете да ги направите штом ќе се разбудите, а кои можат да ви помогнат денот да го започнете во подобро расположение и со повеќе енергија.
Датум: 14 ное 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #56

Само една работа е сигурна за кафето... Каде и да се одгледува, продава, вари и консумира, таму ќе има жива дискусија, јаки размислувања и добра конверзација. - Марк Пендерграст
Датум: 14 ное 2011
, Автор: