12 декември 2011 | Кафе пауза

Стрелец и рак – пријателска комбинација

Ракот сака пријател кој ќе биде покрај него и во добро и во лошо, а стрелецот е тип на човек кој не може да остане на едно место подолго од 5 минути.

Бизарно сокаче во Калифорнија облепено со изџвакани мастики

Ако сте гадливи и имате чувствителен стомак, тогаш немојте никогаш да влегувате сами во „Bubblegum Alley“...

20 кратки, но слатки животни задоволства

Најубавите нешта во животот се бесплатни. Секој ден е исполнет со мали, слатки задоволства, кои најчесто се неочекувани, краткотрајни, но сепак даваат чувство на среќа и уживање. Тие се дарови од животот...

Совршена комбинација: „Мерцедес“ и „Дукати“

Моќта и елеганцијата на двете возила едноставно примамува и тешко кој не би посакал да ги поседува во својата гаража.

Идеи за идеално уредување на вашата кујна

Доколку размислувате да ја реновирате вашата кујна, тогаш овие фотографии ќе ви бидат одлична инспирација за да ја направите функционална и тренди.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #60

„Кафето не е само пијалак. Тоа е момент за уживање.“
Датум: 12 дек 2011
, Автор: