05 март 2012 | Кафе пауза

Како до успешно пријателство помеѓу машко и женско?

Ако мажите беа од Марс, а жените од Венера, тоа би можело да објасни неколку општопознати стереотипни сфаќања за машко-женското пријателство.

Магичната кампања на „RED Valentino“ за пролет/лето 2012

Новата кампања на „RED Valentino“ за претстојната сезона е вистинска бајка која ќе ви ги разбуди сетилата и ќе ви ја поттикне имагинацијата.
Датум: 05 мар 2012
, Автор:

Креативни насловни слики за вашиот Фејсбук-профил

За сите оние кои веќе ја користат оваа новина, а немале идеја како да го направат својот профил поинтересен, следат навистина креативни и инспиративни слики.
Датум: 05 мар 2012
, Автор:

Инспиративна и поучна листа на совети

Прекрасна листа на совети, од која сите можеме да учиме...

Канцелариите на Ред Бул во Лондон

Црпејќи инспирација од екстремните спортови поддржувани од Ред Бул, дизајнерите ги исполниле трите ката со лебдечки скали, комфорни кафетерии и барови, голема лизгалица...
Датум: 05 мар 2012
, Автор:

Вистината за Рубиковата коцка

Точно е дека ја создал унгарецот Ерно Рубик, затоа и го носи неговото име, но целта не му била да ги забавува луѓето низ светот, туку да ги објасни принципите на тродимензионалното планирање...
Датум: 05 мар 2012
, Автор:

Хотелска соба декорирана со графити

Дали би се сместиле во хотелска соба насликана со графити?

Кафе-позадина за вашиот десктоп #65

„Не постои подобар систем за комуникација на работа од кафе паузата.“
Датум: 05 мар 2012
, Автор: