Неверојатен, синхронизиран танц со раце

Преку нов синхронизиран танц со рацете, талентираната ирска двојка Сузан Клери и Питер Хардинг повторно ја освои интернет-публиката. Тие подготвиле видеоспот со откачена авангардна кореографија...
Датум: 09 јан 2012
, Автор:

Јарец и овен – пријателска комбинација

Овенот секогаш ќе може да смета на поддршката и охрабрувањето од страна на јарецот. Овенот за возврат му нуди возбуда и стимулација – особини кои очајно му недостасуваат на јарецот.

Мардан Палас – најскапиот хотел во Европа

Најскапиот хотел во Европа, Мардан Палас, се наоѓа во Турција, во областа Лара, Анталија. Овој хотел претставува ориентална бајка со архитектура инспирирана од Отоманската Империја и од познатата палата Долмабахче.
Датум: 09 јан 2012
, Автор:

5 начини како да останете фокусирани на работата

Сите имаат моменти кога се расеани и кога не можат да се фокусираат на работата. Но, кога појавата на таквите моменти ќе стане алармантна, треба навреме да се реагира и да се преземат одредени мерки.
Датум: 09 јан 2012
, Автор:

Кучиња кои танцуваат на латино звуци

Видеа со кучиња, кои не само што реагираат на музиката, туку и уживаат во неа... Посебно на латино звуците. :)
Датум: 09 јан 2012
, Автор:

Неверојатно мали хотелски соби

Ако живеете и работите во Токио, сте заглавиле на работа, а фирмата ви е со километри оддалечена од домот, најевтина опција за преноќување се овие хотелски капсули. Долги се 2 метра, широки 1 метар и високи еден и пол...
Датум: 09 јан 2012
, Автор:

Пејзажи издлабени во стари книги

Канаѓанецот Гај Ларми создава неверојатни скулптури од стари книги. Најчесто материјал за создавање на неговите дела се стари речници и големи енциклопедии...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #62

„Кафето, како и животот, треба да се конзумира голтка по голтка.“
Датум: 09 јан 2012
, Автор: