09 април 2012 | Кафе пауза

Шармот на малите европски градови

За разлика од метрополите, малите градови пленат со својата топлина и мир карактеристични само за нив. Со еден збор, тие имаат душа.

Овен и овен – пријателска комбинација

Кој друг би испланирал авантуристичко патување до Париз, во рок од 5 минути, ако не два овна!?

Што се случува на интернет за една минута?

Со оглед на фактот дека од ден на ден интернет корисниците сè повеќе се зголемуваат, навистина е тешко да се опише што всушност се случува на интернет во еден ден.

На што трошат пари славните?

Славните личности заработуваат огромни пари. Тие имаат дневница, а понекогаш и саатнина поголема од парите кој еден просечен Македонец ги заработува годишно. Токму поради овој факт тие си дозволуваат сè што ќе им се посака.

Најчестите причини за нашите главоболки

Главоболките можат да бидат голем проблем во секојдневното нормално функционирање и најдобрата стратегија против нив е да се спречи нивната појава.

9 интересни факти поврзани со денот понеделник

Повеќето од нас во понеделник не се насмевнуваат дури до 11.16 часот наутро.

Композитор го компонира звукот на електричните модели на Ауди

Ауди ангажираше композитор за да создаде вештачки звук за бесшумните мотори на нивните електрични модели...

Пролетна кафе-позадина за вашиот десктоп (#66)

„Напролет, дури и кафето мириса посилно. Препуштете им се на раздразнетите сетила.“
Датум: 09 апр 2012
, Автор: