Постојат 2 вида луѓе…

Проектот „Два вида луѓе“ е серија од креативни постери кои ги делат луѓето во 2 категории според нивните навики на јадење. Овие интересни постери биле направени од страна на рестораните Зомато со цел да ја промовираат нивната нова апликација. Во која категорија се пронаоѓате вие?

Постојат 2 вида на луѓе...

За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар