За десет години…

Неверојатно е до каде стигна технологијата. Една слика, милион зборови. А да, едното е телефон…
(1) За десет години...

Што мислите, што ќе има на сликава во 2020 година?

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

 1. ZZ Reply

  kje nema slika 😀 2012 =kraj na svetot 🙂

  • ззз Reply

   уби се брат.

 2. Лаки Reply

  Грешка ви е сликата, моделот од $599 долари на iPhone во Америка има 16 GB меморија, а не 32GB, на тој од 32GB цената му е $699.

 3. lL Reply

  MENE ke me ima vo 2020!

 4. Трпе Reply

  Има да не нема.

Остави коментар