За десет години…

Неверојатно е до каде стигна технологијата. Една слика, милион зборови. А да, едното е телефон...
Датум: 21 мар 2011
, Автор:

Џиновски iPhone?

Table Connect е всушност 58-инчна маса која може да се користи како iPhone за да се работи во одредени апликации, да се разгледуваат фотографии или да се сурфа на интернет.
Датум: 04 ное 2010
, Автор: