21 март 2011 | Кафе пауза

За десет години…

Неверојатно е до каде стигна технологијата. Една слика, милион зборови. А да, едното е телефон...
Датум: 21 мар 2011
, Автор:

5 лекции кои треба да ги научиме од децата

Растењето ни ги проширува видиците кон светот, но постојат некои основни и навистина здрави вредности кои ги забораваме како што одминуваат годините.

Моќта на матичните клетки

Медицинските проучувања, што опфаќаат ползување од основните телесни клетки, познати како матични клетки, е област од која може многу да се очекува.

Познатите брендови како лижавчиња

Секое од овие лижавчиња претставува по еден од најпознатите светски брендови, кои се лесно препознатливи. Најинтересно е што секое лижавче може да се јаде. Погледнете ги и погодувајте за кој бренд станува збор.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #25

Совршена уметност во шолја полна со штотуку сварено кафе. Има ли подобар начин за започнување на денот? Одличен сервис за кафе, пеперутка во филџан, сосема доволно пена и многу кафен простор за вашите икони.
Датум: 21 мар 2011
, Автор: