27 октомври 2021 | Кафе пауза

7 инспиративни книги што ќе ви го променат светогледот

Откријте која е нашата предлог-листа на книги што можат да ви го променат животот.

Над 10.000 задоволни корисници ги користат редовно услугите на ова финансиско друштво, а еве и зошто…

Во Македонија веќе 5 години е достапен брендот познат под името Forza кредити кој претставува идеален вид на финансиска поддршка.
Датум: 27 окт 2021
, Автор:

Архитекти дизајнираа ресорт на Филипините со нула отпад

Како архитектурата и екологијата можат да се спојат? Преку иновативни, еколошки дизајни, секако! Погледнете го футуристичкиот дизајн на еден ресорт на Филипините.

8 совети за брз напредок во кариерата

Дали отсекогаш им сте се восхитувале на успешните луѓе и сте посакувале да бидете како нив? Денес ви ги откриваме тајните за како да постигнете брз напредок во вашата кариера.

Венера во аспект со Нептун: Прочитајте какви предизвици ќе ви донесе денешниот ден

Откријте какви предизвици ве очекуваат благодарение на планетите и ѕвездите.