Над 10.000 задоволни корисници ги користат редовно услугите на ова финансиско друштво, а еве и зошто…

Над 10.000 задоволни корисници ги користат редовно услугите на ова финансиско друштво, а еве и зошто…

Ако позајмиците и кредитите Ве асоцираат на долготрајни процедури и високи трошоци, време е да Ви го промениме мислењето. Во Македонија веќе 5 години е достапен брендот познат под името Forza кредити кој претставува идеален вид на финансиска поддршка. Овие брзи кредити се добиваат веднаш, а за нивно одобрување е потребна само лична карта – и најважно од сѐ: не постојат скриени трошоци и камати!

Над 10.000 задоволни корисници ги користат редовно услугите на ова финансиско друштво, а еве и зошто…

Што е Forza и како да аплицирам?

Forza е брз кредит со максимален износ на исплата до 30.000 МКД. За овој кредит можете да аплицирате онлајн, на www.forza.mk, а во рок од само 15 минути добивате одобрување на барањето. По одобрувањето, своите пари можете да ги подигнете во најблиската експозитура или на банкомат.

За сите оние корисници кои позајмуваат за прв пат до 12.000 МКД во Forza постои едно едноставно правило: Колку ќе земете – толку ќе вратите. Тоа значи дека каматата е 0%, а трошоците за обработка на кредитот се 0 МКД.

Од друга страна пак, лојалните корисници на Forza имаат можност да позајмат и повеќе парични средства месечно, дури до 30.000 МКД. За овие наши клиенти нудиме кредитни понуди со загарантирана исплата на парични средства, како и промотивни акции со специјални попусти до 50% од регуларните кредитни понуди.

Целосната процедура е многу едноставна и брза. Овој факт ја прави Forza идеален помошник во секојдневниот живот, за сите ваши потреби.

Но, што ако ми треба поголем износ на пари?

Во случај кога со 30.000 МКД не можете да ги покриете своите потреби, на располагање ви стои и Kreddy брзиот кредит, кој овозможува позајмување на износи  дури и до 180.000 МКД.

Условите и процедурите се речиси идентични како за Forza. Апликацијата се испраќа онлајн, одобрението се добива веднаш за само 15 минути, а парите се достапни истиот ден. Рокот на отплата може да биде до 36 рати со многу поволни провизии. Поради ова Kreddy е идеалната опција за рефинансирање, односно за отплата на сите отворени кредити кои ги имате со еден нов кредит. Искористете ја можноста да подигнете поголем износ на кредит со подолг рок на враќање, а да отплатувате само една месечна рата.

Доколку Ви се потребни повеќе информации и сакате да поразговарате со кредитните агенти од нашиот контакт центар, слободно јавете се на 02/323 6666 за Forza или 02/323 8888 за Kreddy и со задоволство ќе ве услужиме!


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Остави коментар