08 декември 2021 | Кафе пауза

5 начини за да се ослободите од потребата да се споредувате со другите

Сите сме биле во ситуација да се споредуваме со другите, но еве како да се ослободиме од оваа нездрава навика.

Најдобрата и најлошата храна за црниот дроб

Сигурни сме дека овие работи ви се веќе познати, но добро е да се потсетиме колку е важно за црниот дроб да внесуваме здрави намирници.

5 работи што не сте ги знаеле за Марија Кири

Ви откриваме занимливости за животот на една од најславните научнички на сите времиња.