Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

Нашиот мозок е извонреден кога станува збор за препознавање скриени предмети. Имаме тенденција да ја бараме формата, која ни помага при откривање на објектот. Овие квизови се добар предизвик, но тие може да бидат и пријатни и забавни.

1. Пронајдете го кучето

Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

2. Пронајдете ја змијата

Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

3. Пронајдете го чадорот

Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

4. Пронајдете ја боичката

Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

5. Пронајдете ја гасеницата

Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

6. Пронајдете ја мачката

Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

7. Пронајдете го пингвинот

Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

8. Пронајдете го кучето што спие

Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

 • Решение:

  Тест: Пронајдете ги работите што се кријат на овие 15 фотографии

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар