11 април 2023 | Кафе пауза

Не сме уморни од животот туку од разочарувањата и повредите!

Сакаме да се потпреме на нечие рамо, да слушаме нечиј глас и да слушаме нечие срце бидејќи тоа е единственото нешто за кое вреди да се живее!

Едно авокадо неделно го намалува ризикот од срцев удар за 20%!

Ова се резултатите од најновото истражување!