На оваа илустрација сите прават нешто, само една мајка одмора: Дали можете да ја пронајдете?

На оваа илустрација сите прават нешто, само една мајка одмора: Дали можете да ја пронајдете?

Мајките забораваат да се одморат бидејќи се грижат за домаќинството, работата, децата и другите обврски. На оваа илустрација има многу мајки што прават разни секојдневни активности, но каде е мајката што се одмора? Дали можете да ја пронајдете? Рекордот е 20 секунди.

На оваа илустрација сите прават нешто, само една мајка одмора: Дали можете да ја пронајдете?

Ако не успеавте да ја пронајдете мајката што се одмора, погледнете го решението.

  • Решение:

    На оваа илустрација сите прават нешто, само една мајка одмора: Дали можете да ја пронајдете?

Обидете се да ги пронајдете скриените предмети во овие 15 загатки.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар