Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

Не секој може да се опише како добар набљудувач. Некои дури се сметаат себеси за толку расеани што не можат да го најдат моливот кој го држеа пред некоја секунда или клучевите што им се во џебот. Вие во која група спаѓате? Овие загатки ќе ви помогнат да го откриете тоа.

1. Пронајди го папагалот меѓу лисјата

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

2. Пронајди го волкот меѓу овците

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

3.  Пронајди ја мечкaта меѓу мајмуните

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

4. Пронајди го срцето меѓу цвеќињата

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

5. Меѓу овие нинџи има мачка

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

6. Пронајди ја пеперутката меѓу папагалите

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

7. Пронајди го кучето без точки меѓу овие далматинци

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

8. Меѓу овие банани има змија

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

9. Пронајди ги двата исти чадори

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

10. Пронајди го крадецот

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

11. Пронајди ја куклата чие око не е копче

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

12. Пронајди ја жабата меѓу лисјата

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

13. Пронајди ја коцката меѓу глувците и сирењето

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

14. Каде е цуцлата?

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

15. Пронајди ја пандата меѓу ракуните

Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

 • Решение:

  Пронајдете ги скриените предмети во овие 15 загатки

Пробајте да ги пронајдете и скриените предмети во овие забавни пролетни загатки.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар