Илустрации што ќе ве потсетат на училишните денови и ќе ве исполнат со носталгија - Part 2

Илустрации што ќе ве потсетат на училишните денови и ќе ве исполнат со носталгија

10. Да бидете пријатели со паметните деца беше добра идеја, особено кога ви требаа одговорите од домашната задача токму пред почетокот на часот

Илустрации што ќе ве потсетат на училишните денови и ќе ве исполнат со носталгија

11. На маскенбалите секогаш го извлекувавте максимумот од вашиот костим

Илустрации што ќе ве потсетат на училишните денови и ќе ве исполнат со носталгија

12. Кога повозрасните беа загрижени за испитите, децата од основно училиште имаа уште многу безгрижни денови

Илустрации што ќе ве потсетат на училишните денови и ќе ве исполнат со носталгија

13. Оние деца што тајно ги читаа своите омилени книги за време на часот, мора да имаа некој трик за да не бидат повикани да одговараат

Илустрации што ќе ве потсетат на училишните денови и ќе ве исполнат со носталгија

14. Часот по информатика беше посебна волшебна приказна

Илустрации што ќе ве потсетат на училишните денови и ќе ве исполнат со носталгија

15. Најдобрите часови беа кога имавте можност да гледате видео

Илустрации што ќе ве потсетат на училишните денови и ќе ве исполнат со носталгија

16. Одморот секогаш беше поинтересен од часовите

Илустрации што ќе ве потсетат на училишните денови и ќе ве исполнат со носталгија

17. Понекогаш посакувавте да дремнете, најверојатно во средно училиште

Илустрации што ќе ве потсетат на училишните денови и ќе ве исполнат со носталгија

18. Училиштето можеби беше забавно на моменти, но сите живеевте за снежните денови

Погледнете ги и овие 13 илустрации што покажуваат дека детството некогаш било многу поубаво од сега.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар