31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

На кучињата им треба многу љубов, грижа и разгалување, особено сега затоа што многу долго се затворени поради пандемијата на коронавирусот. Јужнокорејските фризери за кучиња, Шу и Три, го претвораат излитеното кучешко крзно во стилизирано и модерно. Во продолжение погледнете ги фотографиите што откриваат како изгледаат кучињата пред и по разубавувањето.

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

31 фотографија од кучиња што изгледаат непрепознатливо откако биле на фризер

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар