Фотошоп | Кафе пауза

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Овој Британец повеќе од шест години го фотошопира својот татко во секакви филмски сцени и смешни ситуации, а неговите фотографии се навистина смешни.

Еден наставник ги фотошопира омилените Дизни ликови во неговите фотографии и тие изгледаат навистина магично

Самуел е наставник во основно училиште кој глуми и режира во слободно време, а сега решил да направи нешто уште покреативно.

Овој фотограф ги изненадува луѓето ширум светот со позадината на неговите фотографии

Неговата фотосериja, т.н. „LUGARxPHOTO“ (место и фотографија) ја прикажува реалната сцена на којашто ги прави фотографиите, пред таа да биде сосема изменета и дотерана во Фотошоп.

Надреална уметност која прикажува сè што можете да си замислите во вашата фантазија

Џастин Питерс е 22-годишен самоук дигитален артист од Германија. Тој се занимава со надреална уметност уште од 2016 година и умешно ги спојува реалноста и неговата бујна имагинација, преку употреба на Фотошоп.

Неверојатни фотографии кои изгледаат како да се направени со Фотошоп

Овие фотографии не се резултат на магијата на алатките за уредување.

26 фотографии за кои не бил потребен Фотошоп

Понекогаш фотографите успеваат да направат навистина неверојатни фотографии за кои не е потребно никакво обработување.

Урнебесни Фотошоп грешки на светски позната фотографка: Можете ли да ги забележите?

Станува збор за едно од најпрестижните списанија во светот и за неговата насловна страница.

Талентирано момче со помош на Фотошоп станува урнебесен дел од животот на познатите ѕвезди

Повеќето познати личности не се дружат со „просечните“ луѓе, но тоа не важи за овој дечко...

Доколку Фотошоп би имал смисла за хумор, еве што би направил…

Фотографиите на Џејмс Попсис се опишувани на многу начини, но „забавни“ е неговиот омилен опис. Тој сака да спојува необични предмети и места притоа создавајќи иронија и спротивставеност.

Мистер Бин на местото на познати фиктивни и реални ликови

Мистер Бин е еден од најсмешни ликови на сите времиња.