Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Совладувањето на уметноста на Фотошоп отвора нови хоризонти за сечија креативност, а земете го за пример Мет Бонито. Овој Британец повеќе од шест години го фотошопира својот татко во секакви филмски сцени и смешни ситуации, а неговите фотографии се навистина смешни.

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

Син го фотошопира својот татко во филмски сцени и невообичаени места, а фотографиите се навистина смешни

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар