26 фотографии кои ја откриваат најдобрата страна на нашиот свет

Животот е убав, иако повеќето луѓе забораваат на тоа и се заглавуваат во своите секојдневни рутини.

13 неверојатни работи кои во овој момент се случуваат во светот

Според приказните кои медиумите ги споделуваат со нас светот не изгледа како најдоброто место, но тоа не значи дека не се случуваат убави работи.

Илустрации кои ја покажуваат убавината на живеењето сами

Прекрасни илустрации од кои ќе посакате да живеете сами.

Цветови кои имаат цел универзум на нивните листови

Петунијата позната како „ноќно небо“ е виолетов цвет кој изгледа како прозорец кон универзумот.

Неверојатниот син град кој доаѓа директно од соништата

Невообичаеното фарбање на градот го донеле еврејските бегалци, кои верувале дека колку повеќе гледате сини бои околу вас, толку почесто размислувате за рајот и Господ.
Датум: 12 мар 2016

Фотографии кои покажуваат колку е убаво да се има браќа и сестри

Овие фотографии покажуваат колкава е љубовта меѓу браќата и сестрите и нè потсетуваат колку сме среќни што ги имаме.
Датум: 20 мар 2015
, Автор:

5 убави азбуки кои можат наскоро да исчезнат

Иако латиницата е сè подоминантна поради зголемувањето на англискиот јазик на глобално ниво, на планетава сепак постојат и опстојуваат уште многу различни писма, а некои од нив иако не се многу познати, се особено убави.

35 убави слики од Италија

Разгледајте ја оваа галерија и дозволете да потонете во шармот на Италија...

Од 1 до 10: Како да се чувствувате убаво и воодушевено од себеси?

Од витална важност е да ја држите главата крената дури и кога сметате дека нејзиниот товар е многу потежок отколку што можете да издржите. Ако ги практикувате овие совети не само што ќе се чувствувате убаво, туку и ќе се цените себеси повеќе.

Откачена реклама на Кока Кола наменета за младите родители

Станува збор за промоција на новата Ce Life, во која двајца исцрпени родители се обидуваат да излезат на крај со бељите коишто ги прави нивното бебе.

„Во атмосферата“ – видео кое ќе ви ги наполни очите и прочисти белите дробови

„Into The Atmosphere“ е прекрасно видео во чест на убавите пустини, планини и крајбрежја во Калифорнија, изработено од страна на фотографот Мајкл Шанблум. Фокусот е кон облаците, маглата и интересните атмосферски промени.

Прекрасни дворови за луѓе кои знаат да уживаат

Ова се неколку пример од прекрасно средени дворови, во кои сопствениците инвестирале повеќе пари за целосно да уживаат во своето омилено катче.
12