Како се смеете и што открива тоа за вашиот карактер?

Смеата е пожелна, а начинот на кој се смееме открива многу нешта за нас

11 детски разговори кои ќе ве насмеат до солзи

Детските неверојатни досетки се најчестата причина за смеа кога целото семејство ќе се собере на трпезата.

Насмеани животни кои ќе ви го разубават денот

Сите ние ги сакаме и обожаваме животните, но нивното однесување сѐ уште претставува мистерија, нешто поради кое некогаш многу наликуваат на нас.
Датум: 10 феб 2016

Среќата со пари не се купува: 20 прекрасни работи кои се тотално бесплатни!

Парите го прават животот полесен, но не можат да ја купат среќата!

5 начини да го подобрите вашето психолошко здравје во најтешките моменти

Погледнете ги следниве практики кои имаат моќ да ви помогнат да се чувствувате многу подобро и психолошки поздраво.

5 видови прашања кои гарантирано ќе ја „избришат“ напријатноста на првиот состанок

Добрата смеа е најчесто најдобриот начин да ја прекинете неудобната напнатост на првиот состанок.

Сè што може да направите до петок за ова да ви биде најдобрата недела од оваа година

Еве што сè може да направите за да си ја разубавите оваа недела.
Датум: 17 дек 2014
, Автор:

12 интересни факти за смеењето кои ќе ве изненадат

Овие интересни факти покажуваат колку бенефиции имате од смеењето.
Датум: 28 јул 2014
, Автор:

Интересни видеа кои сигурно ќе ве насмеат

Дали ви треба малку, смеа, инспирација, слатки животни и љубовни изјави? Тогаш, убаво сместете се и уживајте во видеата, што сигурно ќе ве расположат!

6 убави начини да насмеете некого денес

Дали ви е хоби да предизвикувате насмевки на лицата на вашите блиски? Тогаш тие се среќни луѓе. Ова се 6 начини на кои би можеле да донесете насмевка на нечие лице денес.
Датум: 07 јун 2014
, Автор: