Клучот до среќата е…

„Клучот до среќата е во прифаќањето на нештата онакви какви што се наместо онакви какви што сакате да бидат.“
Датум: 28 јул 2014
, Автор:

6 работи кои ги прават несреќните луѓе

Ова се 6-те работи кои ги прават несреќните луѓе, па доколку во нив препознаете некоја од вашите навики, поработете на тоа да го исфрлите таквиот начин на размислување од вашиот живот.
Датум: 28 јул 2014
, Автор:

Дванаесетте Апостоли – Австралиските карпи кои го одземаат здивот

Ако некогаш имате можност да ја посетите Австралија тогаш задолжително треба да ги видите Дванаесетте Апостоли – прекрасните зданија кои се наоѓаат на Големиот океански пат во Викторија, Австралија.
Датум: 28 јул 2014
, Автор:

12 интересни факти за смеењето кои ќе ве изненадат

Овие интересни факти покажуваат колку бенефиции имате од смеењето.
Датум: 28 јул 2014
, Автор:

10 карактеристики на добрите соговорници

Ова се дел од карактеристиките на добрите соговорници кои ќе ви помогнат да остварувате поефективна комуникација во иднина, а со тоа да бидете поуспешни.
Датум: 28 јул 2014
, Автор:

17 едноставни начини за детоксикација на вашиот живот

Едноставни промени во вашата диета и животен стил со цел да го зголемите вашето општо здравје на оптимално ниво.