07 јули 2022 | Кафе пауза

Кои фактори се пресудни во обликувањето на нашите животи онакви какви што се?

Дали некогаш сте размислувале за факторите кои имаат моќ да ги обликуваат нашите животи такви какви што се?

Кои се најважните датуми во јули според астролозите?

Идеални денови за остварување на нашите желби и соништа!

Моќни цитати на Чарли Чаплин за љубовта, животот, смеата и болката

„Помислете на себе барем еднаш во животот, во спротивно ќе ја пропуштите најдобрата комедија на светот.“