Најгенијалните идеи за новогодишните и божиќните празници ако ве мрзи да украсувате

Што ако сте мрзеливи, а сепак сакате да го внесете божиќниот дух во вашиот дом? Погледнете ги некои од најмрзливите, но најкреативните начини на украсување од целиот свет.

Работи што ќе ги разберат само луѓето кои се амбициозни, но многу мрзливи

Постојат луѓе кои се многу интелигентни, вешти и креативни, но не го покажуваат тоа поради една единствена причина: Мрзливи се.

5 лесни и ефикасни вежби за мрзливи луѓе

Доколку се вбројувате во мрзливите луѓе, овие вежби се одлични за вас.

Јапонска метода против мрзливост: Принципот на 1 минута

Секој од нас повремено си поставува некои цели и не ги постигнува, ги одложува за следниот месец, за следните неколку месеци, за цела година...
Датум: 17 окт 2015
, Автор:

Овие нешта можат да ги разберат само оние кои се екстремно мрзливи

Колку пати сте гледале нешто досадно на телевизија само затоа што ве мрзело да станете за далечинскиот управувач?

Широнеко – најсреќната и најмрзливата мачка на светот

Мачките се познати по нивната хронична мрзливост, но помеѓу сите дремковци, најголем дремко е мачорот Широнеко.
Датум: 09 мај 2014
, Автор:

Мислевте дека сте мрзливи? Размислете уште еднаш!

Погледнете ги одговорите на овие 20 студенти кои биле прашани која е најмрзливата работа што некогаш ја направиле.

5 чекори за надминување на мрзливоста

Мрзливост е кога сè друго изгледа поинтересно од она што треба да се направи.

Мрзливец си грицка зеленчуци лежејќи на грб

Мрзливецот Чибака има тешка дилема: дали да си продолжи да се излежува како цар или да стане да касне малку зеленчук?

Една работа имаше и таа не ја заврши како што треба

Кој работи, тој и греши. Ако не на работа, барем по дома или на филм сте се сретнале со фразата „Па добро бе, една работа имаше и таа не ја заврши како што треба“...

Тест: Која боја на облека одговара на вашето расположение?

Сите ние имаме денови кога стануваме од кревет сабајле и зјапаме „бледо“ во нашиот плакар мислејќи: „Што ли да облечам денес?“. Овој проблем лесно можете да го решите.
Датум: 06 мар 2012
, Автор:

Работа за мрзливи луѓе

Некои сакаат кариера, а на други им е важно само да заработат пари. На лесен или на тежок начин, целта на секој кој работи е да заработи. Еве некои идеи за работа, ако сте од оние кои се по малку мрзливи.
12