здрава исхрана | Кафе пауза - Part 7

4 интересни начини на кои можете да ги замените јаглехидратите со карфиол

Подобрете ја вашата исхрана така што ќе ги замените овие 4 секојдневни оброци со нови и поздрави комбинации.

Сѐ во животот е навика и кога се сака сѐ се може

Иако секогаш брзаме и секогаш сме зафатени со милион обврски, па ретко си дозволуваме на нешто да се посветиме со цело срце и душа, постојат начини на кои сепак можеме да си ги извежбаме умот и телото да го бараат тоа од нас.

Ако се грижите за вашето здравје веднаш заборавете на овие нешта!

Нутриционистите едногласно се согласуваат за одредени производи на кои никој од нас не може да одолее, но, кои би требало без размислување да ги исфрлите од вашата исхрана.

10 нешта кои посакуваме секоја жена да ги знае за своето здравје

Понекогаш жените знаат да се стават себеси и своето здравје на последно место и да се грижат повеќе за оние околу нив, за својот дом и/или за својата работа...

10 јадења кои го потхрануваат мозокот

Во здраво тело – здрав дух. Ова е позната изрека која секој треба да ја сфати сериозно. Менталното и физичкото здравје се подеднакво важни, а здравата исхрана тука игра важна улога.