13 јули 2015 | Кафе пауза

Надежта последна умира. Како да останете оптимисти кога немате среќа во љубовта?

Лесно може да станете нервозни, бидејќи знаете колку прекрасно може да биде во љубовта, па уште кога ги гледате вашите пријатели кои се среќни во нивната врска, работите стануваат уште потешки.

Станете попродуктивни: 15-минутно правило кое ќе ви го промени животот на подобро!

Променете ги сите сфери од животот со помош на ова 15-минутно правило!

8 ризични комбинации кои ќе ги пробијат модните бариери и ќе ве натераат да излезете од комфорната зона

Ако сте заглавени во рутина со облекувањето, овие ризични комбинации ќе ви помогнат да се оттргнете од монотонијата...

Мачкиното предење – решение на голем број проблеми

Мачињата се прекрасни миленичиња, а нивото предење може да ви го подобри здравјето...

20 нешта кои различните луѓе ги прават различно: Ако сте едни од нив, ќе сфатите…

Занесени, непредвидливи, мечтатели, малку изгубени во времето, интуитивни, љубопитни, со силни емоции...

Тест: На кој фототип припаѓа вашата кожа и колкава заштита ѝ е потребна од сонцето?

Одговорете на следниве неколку едноставни прашања, соберете ги одговорите и откријте на кој фототип припаѓа вашата кожа....

Секојдневни навики кои сигурно не сте знаеле дека многу ѝ пречат на вашата вагина

Погледнете ги следниве неколку секојдневни навики кои можат да доведат до големи проблеми со вашата вагина.

50 мудри изреки од земјите на ориентот – Арабија

Арабија има вековна традиција која произлегува од арапската цивилизација. Дел од секоја култура се и мудрите народни изреки.
Датум: 13 јул 2015

Ова се најголемите лаги за здравата исхрана

Дали забележувате дека секој ден се појавуваат нови правила за здрава исхрана? Пијте само сок! Без јаглехидрати! Глутенот убива!

Психолошки тест: Со помош на овие 16 прашања откријте дали сте социопат

Психолозите најчесто ги опишуваат социопатите како личности кои немаат способност за емпатија...

Зошто луѓето стануваат сè поинтелигентни? И повисоки?

Податоците од 350.000 луѓе низ 100 различни студии ни покажуваат дека луѓето стануваат сè попаметни, но исто така и повисоки.